Får vi gjøre dere mer attraktive?

Ser du verdien av å kommunisere med kundene på en engasjerende, underholdende og god måte? Være en interessant aktør som oppleves som relevant og hjelpsom, langt utover det å tilby et produkt eller en tjeneste?

Moderne salg og markedsføring handler om så mye mer enn å tilby det beste produktet. Kampen om oppmerksomheten er beintøff, og vinnerne er de som oppleves som attraktive og nyttige for kundene.

Pronto kommunikasjon har mange års erfaring med å skape synlighet og utforme de aller beste historiene. Blant annet bruker vi vår journalistiske bakgrunn til å gjøre innholdet tankevekkende og spennende. Vi hjelper våre oppdragsgivere til å finne de mest effektive kanalene og fortellerteknikkene – slik at hver markedskrone utnyttes maksimalt.

Enten du vil treffe kundene gjennom medieomtale, magasiner, websider eller videofilmer, så kan Pronto kommunikasjon helt sikkert hjelpe dere å nå målet.

Revolution Slider Error: Slider with alias tjenester not found.
Maybe you mean: 'prontofront' or 'news-gallery-post-based4' or 'sitatslide'
Redaksjonell omtale er gull verdt. Artikler og innslag på redaksjonell plass blir sett og lest av flere potensielle kunder, og har dessuten langt høyere troverdighet enn tradisjonell reklame. Pronto hjelper deg inn i pressen.
Pronto leverer komplette webløsninger med alt redaksjonelt innhold og den funksjonaliteten du trenger for å fremstå som moderne og attraktiv.
Pronto leverer prospekter og brosjyrer som kommuniserer effektivt. Vi legger vekt på kundenes behov, og bruker journalistiske fortellerteknikker til å forsterke inntrykket av dine produkter og tjenester.
Med digitale nyhetsbrev kan du tilby utvalgte grupper bransjenyheter, intervjuer og gode tilbud. Så lenge du greier å være relevant og interessant for mottakerne, oppleves du både som nyttig og velvillig. Du høster goodwill og legger deg øverst i kundens hukommelse. Pronto hjelper gjerne med tekst og utforming.
Kampen om oppmerksomheten hardner til. Postkassen flyter over av DM’er, og bare de mest interessante og delikate magasinene blir lest. Med lang journalistisk erfaring kan Pronto bistå med artikler og design som gjør ditt magasin lesverdig og populært.
Dere har ganske sikkert satt opp både kort- og langsiktige mål for virksomheten deres. Men har dere kartlagt hvem som kan hjelpe dere med å nå målene, og ikke minst hvem som kan stikke kjepper i hjulene? Vet dere hva som er viktig for de forskjellige aktørene dere må forholde dere til? Hvordan dere best kan påvirke dem for å lykkes med forretningsmålene? Pronto hjelper med analyser og strategi.
Mange bedrifter vil på et eller annet tidspunkt møte pressen. Positiv oppmerksomhet fra journalister kan gi virksomheten din et stort oppsving, og negativt fokus kan skape tilsvarende store problemer. Pronto er vant til håndtere begge situasjonene – og har erfaring fra saker som har involvert de mest kritiske journalistene i landet.
Effektiv reklame handler om evnen til å forstå hvilke følelser, argumenter og visuelle inntrykk du skal ta i bruk for å påvirke målgruppen din. Jungelen av virkemidler kan virke overveldende, men ofte vil du oppleve at den vanskeligste delen av jobben er å rydde og sortere i bunken av mulige budskap.
Har du fått 15 minutter på deg til å overbevise noen? Uansett om det dreier seg om en kunde, en investor eller en bankforbindelse, så bør hver setning underbygges av gode argumenter, dokumentasjon og visuelle forklaringer. Pronto kan gjøre presentasjonen din mer troverdig og effektiv.
Ønsker du å være en markant og respektert aktør på ditt fagfelt? Hvis du har fagkunnskapen og innsikten, kan Pronto både stå for eventuell research og ta jobben med å formulere og strukturere tekstene dine.